“Καταιγίδα” για 25′ η ΑΕΚ

Κάνοντας εντυπωσιακό μπάσιμο στο ματς, η ΑΕΚ πήρε φιλική νίκη με 4-1 στα Τρίκαλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Ντεμπούτο για Γιαννιώτα.

Κάνοντας εντυπωσιακό μπάσιμο στο ματς, η ΑΕΚ πήρε φιλική νίκη με 4-1 στα Τρίκαλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Ντεμπούτο για Γιαννιώτα.

Ο Γιακουμάκης σκόραρε από κοντά στο 2′, μετά από απόκρουση σε κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι, ενώ στο 9′ ο Λόπες δεν λάθεψε στο τετ α τετ, γράφοντας το 0-2. 

Τρία μόλις λεπτά μετά, ο Γαλανόπουλος έδωσε με δυνατό σουτ προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του,  

Στο 15′ ήρθε η απάντηση των Τρικάλων που με τον Συμελίδη (εκμεταλλεύτηκε λάθος του Λόπες) μείωσαν σε 1-3, για να έρθει ο Κλωναρίδης στο 26′ και να κάνει με πλασέ το 1-4!

Μετά τα πρώτα “οργιαστικά” πρώτα 26 λεπτά, ο ρυθμός έπεσε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προχώρησε και σε αρκετές αλλαγές, με τις περισσότερο αξιοσημείωτες, να είναι αυτές των Γιαννιώτα και Μοράν.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας (61΄ Γιαννίκογλου), Γκάλο (61΄ Λαμπρόπουλος), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (46΄ Σβάρνας), Λόπες (46΄ Γιαννούτσος), Γαλανόπουλος (46΄ Μοράν), Άλεφ, Κλωναρίδης (61΄ Γιαννιώτας), Αϊντάρεβιτς (61΄ Πόνσε), Γιούσης, Γιακουμάκης (70΄ Σιμόες)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος (12΄ λ.τρ. Γκουγκούδης), Γκόλιας (82΄ Νιάρος), Γκότοβος, Πατσατζόγλου (76΄ Συριόπουλος), Τσιάρας (68΄ Γκατζολάρι), Τσιμίκας (82′ Ηλιάδης), Γιουκαρής (76΄ Τριανταφυλλάκος), Ρούνει (70΄ Σταματάκος), Συμελίδης (63΄ Μακρίδης), Ράντι (87΄ Αλέξ.Αλμπάνης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.