Χωρίς Σαμαρά η Εθνική

Χωρίς τον Νίκο Σαμαρά αναμένεται να αγωνιστεί η Εθνική χάντμπολ τον ανδρών στον κυριακάτικο αγώνα ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την ημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ.

Χωρίς τον Νίκο Σαμαρά αναμένεται να αγωνιστεί η Εθνική χάντμπολ τον ανδρών στον κυριακάτικο αγώνα ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την ημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ.

Ο λόγος είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Διομήδη Άργους ότι ο διεθνής δεξιός εξτρέμ κλήθηκε σε απολογία για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιτελικού στο Ισραήλ.

Μετά την αναμέτρηση οι διαιτητές και ο παρατηρητής είχαν αναφέρει στους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ότι δεν θα έχει πρόβλημα για το δεύτερο παιχνίδι, ενώ τόνισαν πως στο φύλλο αγώνα δεν θα συντάξουν νέα έκθεση για το συμβάν.

Παρόλα αυτά, η σχετική οδηγία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ορίζει ότι είναι υποχρεωτική για κάθε αποβολή η έκθεση των διαιτητών, η οποία και τους ζητήθηκε.

Ο Έλληνας αθλητής είναι ήδη υπότροπος, καθώς είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα ρεβάνς με την Πορτόβικ στην Ουκρανία για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, ωστόσο τότε δεν είχε επιβληθεί επιπλέον τιμωρία.

Από κει και πέρα οι Διομήδης Άργους και Σαμαράς έχουν τη δυνατότητα να στείλουν έγγραφη απολογία μέχρι σήμερα το απόγευμα, ενώ, σε περίπτωση τιμωρίας, θα έχουν το χρονικό περιθώριο να κάνουν έφεση, ώστε μέχρι την Παρασκευή να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.