Το μπαλάκι στην κυβέρνηση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να περιμένει πλέον την οριστική απόφαση της κυβέρνησης, σχετικά με την πρόταση που έχει καταθέσει για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ, μέσω τριών ξένων funds.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να περιμένει πλέον την οριστική απόφαση της κυβέρνησης, σχετικά με την πρόταση που έχει καταθέσει για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ, μέσω τριών ξένων funds. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαιρέσει το ΟΑΚΑ από το υπερταμείο και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πάρει την έγκριση και της τρόικα, την οποία προσπαθεί να πείσει πως τα οικονομικά οφέλη από την επένδυση Γιαννακόπουλου, περίπου 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ, θα ενισχύσουν σημαντικά τα κρατικά ταμεία. 

Παράλληλα, η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ, το οποίο είναι αρκετά ακριβό στη συντήρησή του. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, της εκτελεστικής διευθύντριας του υπερταμείου, Ράνιας Αικατερινάρη και του προέδρου του εποπτικού συμβουλίου, Ζακ Λε Παπ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα. 

Μετά τις συγκεκριμένες συναντήσεις θα ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει η παραχώρηση του ΟΑΚΑ και πως θα γίνει αυτή. Αν δηλαδή θα παραχωρηθεί ολόκληρο στην πλευρά Γιαννακόπουλου ή αν θα παραχωρηθεί μέρος του. Ο Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως το «Athens Alive» αποτελεί βασικό προϋπόθεση για την είσοδό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και παράλληλα θεωρεί πως μόνο μέσω αυτού του πρότζεκ, μπορεί να περάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τα τμήματα του Ερασιτέχνη, σε μια νέα εποχή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.