Μαζεύουν υπογραφές κατά του Κόντε

Οι φίλαθλοι της Γιουβέντους έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν υπογραφές, προκειμένου να αφαιρεθεί το αστέρι του Αντόνιο Κόντε από το γήπεδο της ομάδας τους, μετά την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/10/2019 • 13:20
Ο Αντόνιο Κόντε
  • shares
Οι φίλαθλοι της Γιουβέντους έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν υπογραφές, προκειμένου να αφαιρεθεί το αστέρι του Αντόνιο Κόντε από το γήπεδο της ομάδας τους, μετά την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 15 χιλιάδες υπογραφές, ζητώντας από τη διοίκηση της ομάδας του να αντικαταστήσει το όνομα του Κόντε με αυτό του Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Ανιέλι δε φαίνεται να συγκινείται με αυτή την κίνηση των φιλάθλων της ομάδας και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να κάνει μια τέτοια κίνηση. Η εφημερίδα “Tuttosport” υποστηρίζει πως η “βέκια σινιόρα” δεν πρόκειται να αφαιρέσει το όνομα του Κόντε από το αστέρι που βρίσκεται στο γήπεδό της. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο