Ο Μαρκάνο στο Novasports (vid)

Στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Γαβαλά μίλησε ο Ιβάν Μαρκάνο πριν την αναμέτρηση Ατρόμητος- Ολυμπιακός.

Στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Γαβαλά μίλησε ο Ιβάν Μαρκάνο πριν την αναμέτρηση Ατρόμητος- Ολυμπιακός.

Ιβάν, πόσο διαφορετικό περιμένεις τον αγώνα του Περιστερίου σε σχέση με τον τελικό του κυπέλλου;
“Θα είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια, πιστεύω πως δεν θα έχουμε τίποτα κοινό. Με την έννοια ότι ο Ατρόμητος αύριο θα παίζει για την τρίτη ή τέταρτη θέση εμείς όμως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε αύριο, είμαστε ήδη πρωταθλητές, ενώ στον τελικό που είναι πολύ σημαντικός και παίζονται πολλά πράγματα θα έχει περισσότερο κόσμο”.

Εσένα, πάντως, ο Ατρόμητος θα πρέπει να σου ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς είχες πετύχει το νικητήριο γκολ στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου στο Καραϊσκάκη.
“Δεν ήταν το πρώτο μου γκολ, ήταν με τον Εργοτέλη το πρώτο γκολ αλλά ήταν πολύ σημαντικό γιατί μας χάρισε την νίκη και κερδίσαμε με 1-0. Από κει και πέρα πιστεύω ότι ο Ατρόμητος είναι πολύ δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις και αν βρίσκεται σ αυτή την θέση στη βαθμολογία είναι γιατί είναι μια καλή ομάδα και έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο”.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα του Ατρόμητου;
“Τα μειονεκτήματα δεν πρόκειται να σας τα αποκαλύψω τα κρατάμε μυστικά για να τα ξέρουμε μόνο εμείς. Όσο για τα πλεονεκτήματα είναι μια ομάδα που αμύνεται πάρα πολύ καλά για αυτό και έχει δεχτεί λίγα γκολ στο πρωτάθλημα, μου αρέσουν πολύ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έχει και ο Μήτρογλου που δεν ξέρω αν θα παίξει αλλά πιστεύω πως ναι, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς”.

Θα ήθελα να μου κάνεις ένα σχόλιο για τη συνεργασία σου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την αποχώρησή του απ’ τον Ολυμπιακό.
“Ήταν μια προσωπική απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει να κάνει καθαρά με εκείνον πιστεύω ότι επαγγελματικά αν το κοιτάξεις είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί έπαιξε πολύ όσο ήταν εδώ και κατάφερα όσα ήθελα. Η συνεργασία μας ήταν πάρα πολύ καλή, έπαιξα πολλά λεπτά με την ομάδα όσο ήταν εδώ και πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.