Tεννές: «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε» (video)

Ο τεχνικός της Λαμίας Μπάμπης Τεννές τόνισε ότι η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό δεν ήταν ικανοποιητική για την ομάδα του, ενώ αντίθετα ευχαριστημένος δήλωσε ο Ζοζέ Ανιγκό.

Ο τεχνικός της Λαμίας Μπάμπης Τεννές τόνισε ότι η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό δεν ήταν ικανοποιητική για την ομάδα του, ενώ αντίθετα ευχαριστημένος δήλωσε ο Ζοζέ Ανιγκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μπάμπης Τεννές (Λαμία):

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θέλαμε τη νίκη να ξεμπερδεύουμε. Υπάρχουν πέντε ματς μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, έχουμε ένα πλεονέκτημα, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο.  Δεν απειληθήκαμε αφού ισοφαρίσαμε… Στο θέμα του γκολ αντιμετωπίζουμε δυσκολίες από την αρχή της χρονιάς και θα υπάρχει το πρόβλημα αυτό μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και συνεχίζουμε».

Για την διαιτησία:
«Είναι τακτική μας και έχουμε συμφωνήσει και προπονητές μεταξύ μας να μην μιλάμε για αυτά. Πολλές φάσεις όμως είναι που αν τις αναλύσουμε θα δούμε ότι όλες είναι εις βάρος μας οι αποφάσεις. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το πόσο στοίχισαν οι απουσίες: «Δεν έλειπε μόνο ο Πίτι, έλειπαν και άλλοι παίκτες. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο και εκείνο που έχει σημασία είναι να μείνει η ομάδα κατηγορία».

Ζοζέ Ανιγκό (Λεβαδειακός):

«Πιστεύω ότι το σκορ είναι φυσιολογικό έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς. Θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να τελειώσουμε το ματς με ένα ακόμη γκολ. Στο β μέρος δεν παίξαμε τόσο καλά και χάσαμε πολλές μπάλες. Μετά την απόδοση του β μέρους προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε τη Λαμία να παίξει. Η ισοπαλία είναι ικανοποιητική. Έτσι ήρθε το αποτέλεσμα».

Για τον στόχο του Λεβαδειακού: 
«Δεν ήξερα το πρωτάθλημα μέχρι να έρθω εδώ. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσεις τις 3-4 ομάδες στην κορυφή που έχουν ποιότητα διαφορετική όλες οι υπόλοιπες είναι κοντά, μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε. Αν δείτε τη βαθμολογία έχουν ξεφύγει οι πρώτες και όλες οι άλλες ομάδες είναι κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.