Βασικός ο Κοτσόλης με Παναιτωλικό

Ο Στέφανος Κοτσόλης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Στέφανος Κοτσόλης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Στέφανο Καπίνο και Ορέστη Καρνέζη, καθώς θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον έμπειρο τερματοφύλακα. Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα καθίσει ο Ταμπάκης.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για το ματς της Κυριακής, ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση το Σάββατο στην Παιανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους τιμωρημένους Σιμάο, Κατσουράνη, Κλέιτον και Μαρίνο, καθώς επίσης και στους τραυματίες Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδη, Φουρλάνο και Μαυρία. Στη διάθεσή του επέστρεψαν οι Ζέκα, Κουίνσι, Βύντρα και Ρούντολφ.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Ταμπάκη, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Καραγκούνη, Λαγό, Ζέκα, Κουίνσι, Νίνη, Χριστοδουλόπουλο, Ρούντολφ, Πετρόπουλο και Τοτσέ.

Το προπονητικό προγραμμα του Σαββάτου αφιερώθηκε σε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας, ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις στις στημένες φάσεις. Ο Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.