Ανιέλι: «Οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους εκβίαζαν τον σύλλογο»

Στην σύλληψη 12 ατόμων που είναι μέλη συνδέσμων της Γιουβέντους προχώρησαν οι ιταλικές Αρχές, τα οποία κατηγορούνται για εκβιασμούς.
22/09/2019 • 16:04
O Αντρέα Ανιέλι
  • shares
Στην σύλληψη 12 ατόμων που είναι μέλη συνδέσμων της Γιουβέντους προχώρησαν οι ιταλικές Αρχές, τα οποία κατηγορούνται για εκβιασμούς.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι» Αντρέα Ανιέλι βρέθηκε στις Αρχές, όπου και κατέθεσε για τους συγκεκριμένους εκβιασμούς, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο έγιναν ως αντίδραση στην προσπάθεια του συλλόγου, για να αλλάξει η πολιτική διαχείρισης των εισιτηρίων και παράλληλα να μειωθούν τα προνόμια των οργανωμένων οπαδών.

«Πηγαίνεις στο πέταλο παίρνοντας το δικό σου ρίσκο, ειδικά στο κέντρο του. Δεν είναι όλοι στο πέταλο εγκληματίες, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι αρχηγοί των ultras που δυνητικά μπορούν να προβούν σε τέτοιες ενέργειες.

Το 2018, έπειτα από κάποια περιστατικά, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να προχωρήσουμε σε καταγγελίες. Το κάναμε για να αποδείξουμε γραπτώς ότι προσπαθούσαμε να καταπολεμήσουμε την κατάσταση. Γνώριζα πάντα ότι τα γκρουπ των ultras είναι ικανά να εκβιάσουν και να πληγώσουν τον σύλλογο» ανέφερε στην κατάθεση του ο ισχυρός άντρας της Γιουβέντους.


Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.