Στο κάδρο και ο Γιαννιώτας

Στο κάδρο με τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Μανουέλ Μασάδο, ενόψει Κέρκυρας, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη πρόσωπο.

Στο κάδρο με τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Μανουέλ Μασάδο, ενόψει Κέρκυρας, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη πρόσωπο. Πρόκειται για τον Γιάννη Γιαννιώτα ο οποίος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, λόγω έντονων ενοχλήσεων στους προαγωγούς. Ως εκ τούτου, πολύ δύσκολα θα προλάβει την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς, ανεβάζοντας σε πέντε τον αριθμό των σίγουρων απόντων. Υπενθυμίζεται πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Φατί, Σανκαρέ, Νέτο, Καζναφέρης.

Καστίγιο και Ντίκο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Παπαστεριανός είναι ανέτοιμος και δεν θα ρισκάρει. Το όλον, οκτώ! Μόνη ευχάριστη νότα η επιστροφή του Στέλιου Τσουκάνη σε κανονικούς ρυθμούς.  

Υπ΄ αυτές τις συνθήκες ο Πορτογάλος τεχνικός θα προσπαθήσει να καταρτίσει μια όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα, καθώς ο αντίπαλος είναι άμεσα ενδιαφερόμενος και ο Αρης δεν θα ήθελε  για κανέναν λόγο να δώσει δικαιώματα για σχόλια, κατεβάζοντας μια ομάδα χωρίς ενδιαφέρον.

Στο μεταξύ, Κατίδης, Διούδης και Γιαννιώτας κλήθηκαν για προπονήσεις με την εθνική νέων από τις 23 μέχρι τις 25 Απριλίου, διάστημα κατά το οποίο θα απουσιάσουν από το Ν. Ρύσιο, εφόσον σε αυτές τις ημερομηνίες υπάρξει πρόγραμμα εκγύμνασης.            


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.