Πειραιώς Σεραφείμ: Με το σύμφωνο δημιουργούν ένα νέο είδος ανθρώπου


Ψευδεπίγραφο και αντίθετο με τις αρχές της πίστεως χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλων, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA τόνισε ότι «θέλουν σήμερα να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση».

Επεσήμανε ακόμη πως «η Εκκλησία δεν έχει λόγο στα πολιτικά αλλά έχει στα ηθικά, δεν εκφράζει ομοφοβικό λόγο αλλά πνευματικό.»

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς εκτίμησε ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.

Απαντώντας σε καταγγελίες για ομοφυλοφιλία στους κόλπους της Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ ανέφερε ότι «όποιος γνωρίζει περιστατικά με ομοφυλοφιλία από εκπροσώπους της Εκκλησίας πρέπει να τα καταγγείλει, αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα και συκοφάντης.»

Επίσης ο Μητροπολίτης Πειραιώς ανέφερε ότι η Εκκλησία καταδικάζει την θεσμοθέτηση του γεγονότος, τονίζοντας ότι «αντιδρούμε για την εκτροπή του ανθρώπου, διότι εγώ γεννήθηκα άνδρας δεν μπορώ να γίνω γυναίκα».

Να σημειωθεί, πως σε ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες ο Μητροπολίτης είχε προειδοποιήσει πως θα διέκοπτε οποιαδήποτε σχέση με όποιον πολιτικό συμβάλλει στην θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μάλιστα διερωτήθηκε: «Γιατί να μην πιστέψει ευθέως κανείς ότι όσοι ψηφίζουν αυτό το επαίσχυντο νομοθέτημα τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών των ΗΠΑ , που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι;»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.