Τουλάχιστον δυο μετεγγραφές

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη κορυφής, που έγινε την Τρίτη και στην οποία πήραν μέρος οι Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραμτσόνι, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα των «πρασίνων», με κυρίαρχο θέμα το πώς θα αλλάξει άμεσα η αγωνιστική εικόνα των «πράσινων». Ο προβληματισμός για την εικόνα του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση της Κομοτηνής ήταν έκδηλος, με τον Ιταλό τεχνικό να κάνει λόγο για κακή νοοτροπία, από ορισμένους παίκτες της ομάδας. 

Το ενδεχόμενο προστίμου για την κακή εικόνα στο ματς με τον Πανθρακικό φαίνεται να απομακρύνεται, την ίδια στιγμή που ο Αλαφούζος αποφάσισε να κόψει το πριμ που είχε υποσχεθεί στους «πράσινους», προ ημερών. Πλέον, θα υπάρχει πριμ μόνο για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος ή για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση του Ολιβιέ Μπουμάλ, χωρίς να είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Πανιωνίου, οι οποίες φτάνουν τις 400 χιλιάδες ευρώ.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θεωρούν πως μπορούν να πάρουν τον παίκτη, με τα μισά χρήματα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση και ενός δεξιού μπακ. Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ των «πράσινων». Ο Στραματσιόνι έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση του «τριφυλλιού» σε ποιους παίκτες υπολογίζει και σε ποιους όχι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.