Άγχωσε την ΠΣΖ η Ανζέ (video)

Η ΠΣΖ υποδέχθηκε την Ανζέ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, σε ματς που έγινε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία του λόγω της συμμετοχής των Παριζιάνων στον τελικό του Λιγκ Καπ όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έφτασε στη νίκη με 2-1, με τον επίλογο της αναμέτρησης όμως να έχει έντονα αγχωτική πλοκή για τους γηπεδούχους

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέστησε σαφείς από την αρχή της αναμέτρησης τις προθέσεις της να μη διαπραγματευθεί την 8η διαδοχική της νίκη στο Σαμπιονά, απέναντι στην Ανζέ, που ήταν αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Στεφάν Μουλέν έκανε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα και κράτησε στον πάγκο τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, καθώς ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Καέν, από την οποία η Ανζέ υπολείπεται 3 βαθμούς. 

Παρότι η ΠΣΖ  πέτυχε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Εμπαπέ η εξέλιξη του ματς δεν ήταν ανάλογη αυτών των ενδείξεων. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τιάγκο Μότα ο οποίος πάτησε στο στήθος τον πεσμένο στο έδαφος Ρομέν Τομά. 

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του δεύτερου ημίχρονου άλλαξαν προσέγγιση, κυκλοφόρησαν τη μπάλα, αύξησαν το ποσοστό κατοχής κι όταν ο Μουλέν πέρασε στο ματς τον πρώτο σκόρερ της Ανζέ τον Τοκό Εκαμπί έθεσε υπό ισχυρή αμφισβήτηση την ηρεμία των Παριζιάνων.

Ο Καμερουνέζος μείωσε στο 75ο λεπτό, ο Εμπαπέ είδε τη μπάλα στο 85ο να σταματά στο δοκάρι κι αφού η Ανζέ έμεινε σε απόσταση βολής ο επίλογος ήταν άκρως συναρπαστικός. Ο Τραπ επενέβη σε δύο περιπτώσεις για να σταματήσει τον Τοκό Εκαμπί και τον Τετ και να κρατήσει τη νίκη για την ΠΣΖ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.