Προετοιμασία χωρίς τους ψηλούς

Οι δύο σέντερ, Τσαϊρέλης και Χρηστίδης, έμειναν και πάλι εκτός προπόνησης του Άρη σήμερα (14/3) λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν

Οι μέρες για τον αγώνα με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο (17/3) πλησιάζουν, ο ρυθμός στις προπονήσεις του Άρη γι’ αυτό το κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι εντείνεται, όμως, τα σοβαρά προβλήματα παραμένουν. Οι δύο ψηλοί των «κίτρινων», Μιχάλης Τσαϊρέλης και Βασίλης Χρηστίδης, δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθούν κανονικά με τους υπόλοιπους.

Ο μεν Τσαϊρέλης δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στη μέση. Ο δε Χρηστίδης εξακολουθεί να κάνει θεραπεία για να επανέλθει κανονικά, μετά το διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική που υπέστη στην αρχή της εβδομάδας. Και οι δύο ακολουθούν ατομικά προγράμματα και δεν είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν την Πέμπτη (15/3) στο πρόγραμμα προπόνησης.

Χωρίς τους δύο βασικούς ψηλούς, όπως γίνεται αντιληπτό, η προπόνηση του Άρη παρουσιάζει βασικές ελλείψεις και επηρεάζεται η διαδικασία σε ό,τι αφορά και στους υπόλοιπους παίκτες. Πάντως, δεν μπορεί να γίνει και κάτι διαφορετικό. Στο μεταξύ, μόνος του εξακολουθεί να γυμνάζεται και ο νεαρός Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που έχει ενοχλήσεις στα γόνατα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.