Χωρίς Σακίρι στην Αθήνα η Ελβετία

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα προπονηθεί η Ελβετία που έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα χωρίς Σακίρι, Ντερτιγιόκ, Μεχμέντι και Ζακάρια.

Η αλλαγή του γηπέδου της διεξαγωγής του αγώνα της Ελλάδας με την Ελβετία, δεν έφερε αναστάτωση στην ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς, καθώς άλλαξε μόνο η πτήση που αντί να καταλήξει στην Θεσσαλονίκη θα καταλήξει στην Αθήνα. 

Ωστόσο αυτό δημιούργησε πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με το μέρος των προπονήσεων, διότι η Ελβετική ομάδα θα έρθει στην Ελλάδα από την Δευτέρα το απόγευμα (19/3), οπότε θα χρειαστεί ένα μέρος για δύο προπονήσεις (Τρίτη-Τετάρτη) και μία προπόνηση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη.

Η λύση βρέθηκε άμεσα καθώς οι δύο προπονήσεις θα γίνουν στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, η οποία το παραχώρησε στην ελβετική ομοσπονδία. Η αναχώρηση για Ελβετία θα γίνει Σάββατο, καθώς ακολουθεί το ματς με τον Παναμά στις 27/3.

Η αποστολή των Ελβετών

Μοναδικό νέο πρόσωπο για την μουντιαλική Ελβετία θα είναι ο 20χρονος Ομπερλίν της Βασιλείας. Παρά το γεγονός ότι ο Πέτκοβιτς δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντερτιγιόκ, Μεχμέντι, Ζακάρια και Σακίρι δε θέλησε να βάλει πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, καθώς αναμένεται οι κλήσεις για το Μουντιάλ να πάνε στους παίκτες που οδήγησαν την ομάδα στη Ρωσία.  

Ο Ομπερλίν θα πάρει γεύση από Εθνική Ανδρών και όταν η ομάδα γυρίσει στη βάση της θα ενσωματωθεί άμεσα στην Εθνική Ελπίδων όπως συμφώνησε ο Πέτκοβιτς με τον ομόλογό του στην Ελπίδων Μάουρο Λουστρινέλι. Υπάρχει επίσης και η επιστροφή του επιθετικού της Γκλάνμτπαχ Γιόσιπ Ντρμιτς μετά από ένα χρόνο απουσίας από την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Ελβετίας για το ματς με την Ελλάδα

Μπέρκι, Νιτς, Ζόμερ, Ακάνζι, Τζουρού, Ελβέντι, Λάνγκ, Λιχστάινερ, Μουμπάντζε, Ροντρίγκες, Σχαρ, Μπεχράμι, Ντρμιτς, Τζεμαϊλί, Εμπολό, Φερνάντες, Φρέι, Φράουλερ, Γκαβάνοβιτς, Ομπερλίν, Σεφέροβιτς, Τσάκα, Σούμπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.