Μποχωρίδης: «Ήθελα να γυρίσω στον Άρη»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιλογή του να επιστρέψει στον Άρη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό Superfoods και το πέρασμά του από εκεί.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιλογή του να επιστρέψει στον Άρη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό Superfoods και το πέρασμά του από εκεί. Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη και στις δυσκολίες των «κίτρινων» την εφετινή σεζόν. Ο Μποχωρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά:

Επιστροφή στον Άρη στα ίδια λημέρια, πως αισθάνεσαι; 

Από την πρώτη στιγμή που ήταν να φύγω από τον Παναθηναϊκό υπήρχε το ενδεχόμενο της επιστροφής μου στον Άρη. Είναι ένα περιβάλλον που το γνώριζα πολύ καλά, ήθελα πολύ να γυρίσω και νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην ομάδα μου. 

Τι αποκόμισες από τον Παναθηναϊκό; 

Αυτά τα 3,5 χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό κέρδισα πάρα πολλές εμπειρίες. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και το επίπεδο είναι πάρα πού υψηλό. Είναι μια φοβερή εμπειρία. Ωρίμασα και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος και είναι κάτι που με βοήθησε να εξελιχτώ αγωνιστικά. 

Ήταν συνειδητή η απόφαση σου να γυρίσεις στον Άρη; 

Σίγουρα ήταν συνειδητή. Από την στιγμή που δεν έπαιρνα χρόνο συμμετοχής δεν μπορούσα να αρκεστώ στις προπονήσεις, ήθελα χρόνο στο παιχνίδι για αυτό και πήρα αυτήν την απόφαση. 

Ο Άρης βρίσκεται σε μια δύσκολα βαθμολογικά θέση και έρχονται κρίσιμα παιχνίδια πως σκοπεύετε να τα διαχειριστείτε; 

Η ομάδα είναι έτοιμη για αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα παίζουμε με την Λάρισα, μεσοβδόμαδα με τον ΠΑΟΚ και το άλλο Σάββατο ξανά με τον Προμηθέα. Είναι δύσκολη εβδομάδα αλλά θα κοιτάξουμε ένα ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά, μπορούμε να κάνουμε μεγάλες νίκες, να ανεβούμε βαθμολογικά και αυτό θέλουμε για την συνέχεια. 

Παναγιώτης Γιαννάκης. Πως είναι να σε προπονεί; Ως άνθρωπος; 

Και αυτό έπαιξε τον ρόλο του στο να γυρίσω στον Άρη. Είχα μιλήσει με τον προπονητή πριν κλείσω στην ομάδα, σίγουρα είναι κάτι το οποίο το ήθελα παρά πολύ. Μου έδειξε από την αρχή πόσο πολύ με πιστεύει και πόσο πολύ μπορεί να με βοηθήσει. Όταν έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο να σε προπονεί προσπαθείς να πάρεις ότι περισσότερο μπορείς για να βελτιωθείς και εσύ σαν παίκτης. 

Πρόσφατα πραγματοποίησες μια σπουδαία εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ, ποιος είναι ο επόμενος στόχος; 

Κάθε μέρα, ακόμα και από την προπόνηση να βελτιώνομαι να γίνω όσο καλύτερος μπορώ, να εξελιχθώ και εγώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στόχους 

Πως σου φάνηκε η κίνηση των οπαδών του Άρη που προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα; 

Ήταν από τις ωραιότερες κινήσεις που μπορούσαν να γίνουν, που μπορεί να κάνει κάποιος φίλαθλος για του παίκτες της ομάδας. Μας δείχνουν ότι μας στηρίζουν, ερχόντουσαν και στις προπονήσεις στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη. Ήταν σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες που παίξαμε μαζί μας και μετά η κίνηση με τα κουπόνια προκειμένου να μαζέψουν λεφτά για να μας πληρώσουν, ήταν κάτι φοβερό που πιστεύω ότι το εκτιμήσανε όλα τα παιδιά. 

Η στήριξη αυτή των φιλάθλων σαν δίνει κουράγιο για τις δύσκολες αγωνιστικές μέρες που έρχονται; 

Όλοι έχουμε κίνητρο να παίξουμε, αυτό μπορεί να μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο γιατί εκτός από τον εαυτό μας και την ομάδα πρέπει να παίξεις και για τον κόσμο που σε στηρίζει και σε βοηθάει, θες να του δώσεις λίγη χαρά παραπάνω. 

Κάποια προσωπική ευχή; 

Να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα και για τον εαυτό μου δουλειά και να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.