Ζορίστηκε, αλλά νίκησε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έπαξε με την φωτιά απέναντι στο Ρέθυμνο, αλλά δεν κάηκε. Πήρε την νίκη με 80-72 και άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από την Καρσίγιακα στο Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έπαξε με την φωτιά απέναντι στο Ρέθυμνο, αλλά δεν κάηκε. Πήρε την νίκη με 80-72 και άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από την Καρσίγιακα στο Basketball Champions League.

ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο ξεκίνησαν πολύ επιθετικά τον αγώνα, ο ρυθμός ανέβηκε και μαζί του το σκορ. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, εκμεταλλεύτηκαν τα φάουλ των Κρητικών και σκοράροντας 13 στις 14 βολές στο πρώτο δεκάλεπτο, προηγήθηκαν με 24-18. Κόνιαρης και Πέτεγουέι βοήθησαν με τους πόντους τους τον ΠΑΟΚ να πάρει διψήφια διαφορά, 36-26, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος τους πρώτου ημιχρόνου, όμως η ομάδα του Νίκου Βετούλα είχε την απάντηση. Ο Μούντι έδωσε σκορ, η άμυνα έγινε πιο επιθετική και η διαφορά έπεσε στους τρεις πόντους, 37-34, αλλά οι γηπεδούχοι μέσα σε ένα λεπτό έκαναν επί μέρους 7-2 και πήγαν στα αποδυτήρια με 44-36.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν το ίδιο δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο. Έβγαλαν ενέργεια στην άμυνα, ενώ το επιθετικό κομμάτι ανέλαβαν οι Κρουμπάλι, Γκος και Κατσίβελης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η διαφορά να γίνει διψήφια (62-49) και το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώσει με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 64-54. Στην τελευταία περίοδο οι  Κρητικοί  άλλαξαν το σκηνικό. Παίρνοντας δύναμη από την άμυνά τους και σκορ από τους Χόμπσον και Γιαννόπουλο, κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο, 72-71 με λιγότερα από τρία λεπτά να απομένουν για το φινάλε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν ξεκίνησε ο «χορός» των φάουλ ήταν εύστοχοι οι παίκτες του Βετούλα δεν μπορούσαν σκοράρουν και η νίκη πήγε στους γηπεδούχους με 80-72.

Ο Φιλ Γκος με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Κατσίβελης είχε 16 και Ουσμάν Κρουμπάλι σημείωσε 14 μαζεύοντας και  8 ριμπάουντ. Για το Ρέθυμνο, ο Γιαννόπουλος είχε 17 πόντους και ο Χόμπσον 12 με ισάριθμα ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 44-36, 64-54 και 80-72.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.