Νέο συμβόλαιο στον Ζανιόλο

Η διοίκηση της Ρόμα ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Νικολό Ζανιόλο, ανεβάζοντας παράλληλα τη ρήτρα αποδέσμευσής του.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/08/2019 • 11:51
O Νικολό Ζανιόλο
  • shares
Η διοίκηση της Ρόμα ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Νικολό Ζανιόλο, ανεβάζοντας παράλληλα τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι Ρωμαίοι θα προτείνουν στον 20χρονο ποδοσφαιριστή συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2024, με ετήσιες οικονομικές απολαβές του να φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζανιόλο έχει συμβόλαιο με 700 χιλιάδες ευρώ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και για αυτό τον λόγο, οι ιθύνοντες των “τζιαλορόσι” θέλουν να υπογράψουν μαζί του νέο συμβόλαιο, στο οποίο θα προβλέπεται και μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/08/2019 • 08:04

Ποδοσφαιρική "δικαίωση" μέσω της ουσίας σε Ρότερνταμ, Λονδίνο, Σεντ Ετιέν και Ρέντινγκ

Ματς για γκολ περιμένουμε σε Φρανκφούρτη και Σεντ Ετιέν όπως και στο Ρέντινγκ όπου η Κάρντιφ δείχνει πιο ώριμη να διαχειριστεί τις δικές της ικανότητες και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Στην αποτελεσματικότητάς τους ποντάρουν σήμερα Τσέλσι και Μίντιλαντ