Η Λιλ κινείται για τον Ουνάς

Οι «λιλουά» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του διεθνούς Αλγερινού, καταβάλλοντας 5 εκατομμύρια για δανεισμό κι άλλα 35 για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.
04/08/2019 • 16:35
Επίσημη πρόταση για τον Αντάμ Ουνάς κατέθεση η Λιλ στη Νάπολι
  • shares
Η Λιλ έχει κάνει πωλήσεις αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ στο τρέχον μεταγραφικό παράθυρο επομένως έχει «φουσκωμένο» πορτοφόλι για να βγει στην αγορά. Σύμφωνα με το «CalcioNapoli24» ο γαλλικός σύλλογος έχει καταθέσει επίσημη προσφορά στη Νάπολι για την απόκτηση του Αντάμ Ουνάς, αρχικώς με τη μορφή δανεισμού για την τρέχουσα σεζόν έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ με option αγοράς ύψους 35 εκατομμυρίων το επόμενο καλοκαίρι. 

Οι «παρτενοπέι» θέλουν να τον παραχωρήσουν με κανονική μεταγραφή από την τρέχουσα περίοδο, ωστόσο η πρόταση των «λιλουά» είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχει καταθέσει η Κάλιαρι για το διεθνή Αλγερινό. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2019 • 08:14

Δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων για Γιουνάϊτεντ, Μπόντο Γκλιμτ

Δε θα είναι εύκολο το πέρασμα της Γιουνάϊτεντ από το γήπεδο της Γουλβς. Το βαθμολογικό κίνητρο καθιστά φαβορί την Χόνκα και την Μπόντο Γκλιμτ ενώ στην Ισλανδία, η KR δείχνει πολύ πιο δυνατή στο τοπικό ντέρμπι του Ρέϊκιαβικ αλλά χρειάζεται ουσία για τη νίκη