Έχασε από την Ιταλία η Νέων

Η Εθνική Νέων έχασε με 2-0 από την Ιταλία στη γείτονα και πλέον πολύ δύσκολα θα προκριθεί στην τελική φάση του EURO της Φινλανδίας.

Η Εθνική Νέων έχασε με 2-0 από την Ιταλία στη γείτονα και πλέον πολύ δύσκολα θα προκριθεί στην τελική φάση του EURO της Φινλανδίας.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα είχε το μειονέκτημα να αγωνίζεται στο πρώτο ματς στην Elite Round απέναντι στην Ιταλία στον όμιλο που διεξάγεται στη γειτονική χώρα. Το τελικό 2-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση στα τελικά της Φινάνδίας καθώς την πρόκριση παίρνει μόνο ο πρώτος κάθε ομίλου.

Ο Σκαμάτσα πέτυχε και τα δύο γκολ της «σκουάντρα ατζούρα» στο 8ο και στο 43ο λεπτό. Η «γαλανόλευκη» στάθηκε άτυχη στο 18ο λεπτό όταν ο Δουβίκας σημάδεψε το δοκάρι. Το άλλο ματς ανάμεσα στην Τσεχία και την Πολωνία έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ γεγονός που αυτομάτως χρίζει την Ιταλία φαβορί για την πρόκριση.

Η εντεκάδα της Εθνικής (Γιάννης Γκούμας)
Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου (75’ Μπαλογιάννης), Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπετσής, Γιούσης (46’ Δημήτρουλας), Αποστολάκης.

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική U19 απέναντι στην Τσεχία το προσεχές Σάββατο όπου χρειάζεται νίκη και στραβοπάτημα των Ιταλών με την Πολωνία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.