Μπαρτζώκας: Συγχαρητήρια σε μια… μαύρη μέρα

Μαύρη μέρα στην ιστορία του Πανιωνίου χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη σημερινή, με τους θερμόαιμους οπαδούς να χαλούν μια ωραία αναμέτρηση με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό.

Μαύρη μέρα στην ιστορία του Πανιωνίου χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη σημερινή, με τους θερμόαιμους οπαδούς να χαλούν μια ωραία αναμέτρηση με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό.
Πριν απ’ όλα όμως ο τεχνικός των «κυανερύθρων» θέλησε να συγχαρεί τόσο την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, όσο και τον Ολυμπιακό που έκαναν περήφανο το ελληνικό μπάσκετ με την πρόκριση τους στο Φάιναλ Φορ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final Four. Η πρόκριση Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού είναι δουλειά των ομάδων και των διοικήσεών τους, δεν προσπαθούμε να οικειοποιηθούμε κάτι, αλλά νιώθουμε περήφανοι όσοι δουλεύουμε στο μπάσκετ. Διεκδικήσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, υπήρξαν πολλοί παράγοντες που δε μας άφησαν να το κερδίσουμε, πέραν των λαθών μας. Το διεκδικήσαμε και τώρα, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν εξαντλημένος. Θέλαμε περισσότερη ενέργεια. Οι απουσίες των Μπατή και Γιάνκοβιτς δε μας επέτρεψαν να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν μας το επέτρεψε κι ο Παναθηναϊκός, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του.
 
Αναφερόμενος στα επεισόδια της σημερινής αναμέτρησης, τόνισε ότι «πρωταγωνιστικές έπρεπε να είναι οι παίκτες. Κι όχι αυτοί που θέλησαν να γίνουν πρωταγωνιστικές. Είναι μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο. Συμβαίνουν και σε ΟΑΚΑ και σε ΣΕΦ. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είπε ότι θα φύγει. Νιώθουμε ντροπή για όσα συνέβησαν στην εξέδρα» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «αυτό που μας μένει η δυσφήμηση του μπάσκετ κι ότι θα τιμωρηθεί η έδρα μας. Είναι τέτοια η ένταση του κόσμου αυτή την εποχή, η κατάσταση είναι έκκρυθμη. Δεν είμαι ειδικός δε μπορώ να προτείνω κάποια λύση».

Στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσει πως βλέπει ο ίδιος την αντίθεση στην εικόνα. Κοινώς, από τη μία την υπερηφάνια για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Φάιναλ Φορ και από την άλλη τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Δημήτρη Διαμαντίδη. «Όσοι παίζουν μέσα, δε θέλουν να βρίζονται. Σε μία χώρα όπου όλοι λένε να φύγουν στο εξωτερικό, όταν λέω πως είναι περήφανοι όλοι όσοι δουλεύουν, εννοώ ότι συμμετέχουν σε κάτι σοβαρό. Ακόμη και με επεισόδια και μείωση μπάτζετ συνεχίζει να είναι σε ένα υψηλό επίπεδο», επεσήμανε.

Τέλος, ρωτήθηκε για την απουσία διεθνούς διαιτητή από την τριάδα της αναμέτρησης και απάντησε ότι «και με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς διεθνή διαιτητή. Δεν περίμεναν πως ο Πανιώνιος θα πιέσει. Μας είπαν απ’ την ΚΕΔ ότι περίμεναν να χάσουμε με 30 πόντους. Δεν είδα εσκεμμένα λάθη». Εκεί επενέβη ο Δημήτρης Ιτούδης και συμπλήρωσε ότι «η επίθεση έγινε επειδή πλησίασε ο Πανιώνιος στο σκορ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.