Και μετάλλιο η εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών νίκησε με 14-10 την Ρουμανία και τερμάτισε 3η στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Έντμοντον.

Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών νίκησε με 14-10 την Ρουμανία και τερμάτισε 3η στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Έντμοντον. Πήρε προβάδισμα στο σκορ από την αρχή, προηγήθηκε με 8-4 στο δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Με τον τρόπο αυτό πήρε ρεβάνς για την ήττα στην πρώτη φάση (10-9) από την Ρουμανία. Μιράλης και Δελακάς πέτυχαν από τρία γκολ για την Εθνική, που αγωνίστηκε χωρίς το Νίκο Δεληγιάννη, που ήταν τιμωρημένος από το ματς με το Μαυροβούνιο. 

Τα 8λεπτα: 4-3, 6-3, 1-2, 3-2. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το Μαυροβούνιο νικώντας με 12-9 στον τελικό την Ισπανία. Η ελληνική αποστολή αναχωρεί τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης από το Έντμοντον για Λονδίνο και από εκεί επιστρέφει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 22.10 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ελλάδα (Ντράγκαν Άντριτς): Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Μιράλης 3, Κοκκινάκης 2, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 2, Αφρουδάκης Χρ. 1, Δελακάς 3, Αφρουδάκης Γ. 1, Φουντούλης Ι., Μουρίκης 1, Βουλγαράκης 1

Ρουμανία (Ίστβαν Κόβακς): Στοϊνέσκου (Ντραγκουσίν), Ράντου 5, Νεγκρεάν, Ντιακόνου, Ιόσεπ 1, Μπουσίλα, Ματέι, Τσιοβεάνου, Γκοάντα, Γκεοργκέσκου 1, Γκίμπαν 2, Καντάρ 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.