Στα 40 εκατομμύρια η πρώτη προσφορά της Γιουβέντους για Ικάρντι

Η Ίντερ έχει θέσει προς πώληση τον Αργεντινό επιθετικό κι οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, δίχως όμως να ικανοποιούν σε πρώτο χρόνο τις απαιτήσεις των Μιλανέζων.
0
Γιαννίκος Δούσκας
14/07/2019 • 14:50
Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι
  • shares
Ο Μάουρο Ικάρντι έχει αφήσει την προετοιμασία της Ίντερ, προπονείται με προσωπικό γυμναστή και περιμένει στο ακουστικό του. Οι Μιλανέζοι ζητούν ως minimum ποσό τα 60 εκατομμύρια ευρώ για να τα επενδύσουν στον Ρομέλου Λουκάκου. 

Η πρώτη πρόταση της Γιουβέντους στους Ιντερίστι είναι 40 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας πλήρη επίγνωση πως δεν πρόκειται να γίνει δεκτή. Βεβαίως στο στρατόπεδο των «Μπιανκονέρι» γνωρίζουν πως ο χρόνος πιέζει την Ίντερ και θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Ο σύλλογος από το Τορίνο πολύ θα ήθελε στο deal να συμπεριληφθεί κι ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, ωστόσο προς το παρόν η Ίντερ θέλει μόνο χρήματα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο