Γιατρός Μπολόνια για Μιχαίλοβιτς: «Είναι σαν ένα τανκ»

Αισιόδοξος πως ο Σίνισα Μιχαίλοβιτς θα καταφέρει να αντιμετωπίσει και να βγει νικητής από τη μάχη με τη λευχαιμία εμφανίστηκε ο Τζιάνι Νάνι.
Ορέστης Συντελής
13/07/2019 • 18:56
Ο Τζιάνι Νάνι
  • shares
Αισιόδοξος πως ο Σίνισα Μιχαίλοβιτς θα καταφέρει να αντιμετωπίσει και να βγει νικητής από τη μάχη με τη λευχαιμία εμφανίστηκε ο Τζιάνι Νάνι.

Ο γιατρός της Μπολόνια εξήγησε πως δεν γνωρίζουν ακόμη τον τύπο της λευχαιμίας, ενώ τόνισε πως ο Σέρβος κόουτς θα παραμείνει στην ομάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα είναι μαζί με την ομάδα καθώς θα χρειαστεί να είναι στο νοσοκομείο για θεραπεία, αρχίζοντας από την Τρίτη. Η αρρώστια αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί και να νικηθεί.

Παράλληλα με τη θεραπεία θα συνεχίσει να δουλεύει επειδή δεν θα μπορεί να ζήσει χωρίς να λέει στους παίκτες τι έκαναν λάθος. Δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα κρατήσει η θεραπεία. Ξέρουμε τη διάγνωση αλλά δεν γνωρίζουμε τον ακριβή τύπο λευχαιμίας, άρα δεν ξέρουμε και το συγκεκριμένο τύπο θεραπείας που θα ακολουθήσουμε και πόσο θα κρατήσει.

Τον ξέρω για 10 χρόνια τον Σίνισα, θα επιστρέψει πνευματικά και σωματικά πιο δυνατός από ποτέ. Είναι σαν ένα τανκ!».

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..