Επέστρεψε και επίσημα ο Κιάσσος

Στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ για τέταρτη φορά στην καριέρα του ανήκει και επίσημα ο Κώστας Κιάσσος.

Στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ για τέταρτη φορά στην καριέρα του ανήκει και επίσημα ο Κώστας Κιάσσος. Ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Έλληνας παίκτης έκανε προπονήσεις με την κρητική ομάδα το τελευταίο δίμηνο, προκειμένου να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος υπέγραψε την συμφωνία του με τον ΟΦΗ και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι της κρητικής ομάδας για το 2016 με τους Τράχωνες Αλίμου. Ο Κιάσσος που κάνει εδώ και δυο μήνες προπονήσεις με τον ΟΦΗ , δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και ότι μπορεί με την εμπειρία του να βοηθήσει την κρητική ομάδα, στην προσπάθεια της, στην Γ Εθνική».

Από την πλευρά του, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: «Η χρονιά που μπήκε με βρίσκει ξανά στην οικογένεια μου, στο σπίτι μου, στον ΟΦΗ. Με τη δύναμη του Θεού, θα παλέψω για το καλύτερο μαζί με τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση, ώστε να φέρουμε ξανά τον ΟΦΗ μας ψηλά. Εκεί που πρέπει να είναι με βάση την ιστορία του. Εύχομαι Καλή Χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.