Μικρή διαφορά ανάμεσα σε Μανωλά και Νάπολι

Να βρεθεί η “χρυσή τομή” στις απολαβές του Κώστα Μανωλά απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στη Νάπολι, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Θωμάς Ναλμπάντης
30/06/2019 • 12:32
Ο Κώστας Μανωλάς
  • shares
Να βρεθεί η “χρυσή τομή” στις απολαβές του Κώστα Μανωλά απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στη Νάπολι, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Έλληνα αμυντικού, Μίνο Ραϊόλα θα έχει νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες των “παρτενοπέι”, προκειμένου να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις τάξεις της Νάπολι επικρατεί αισιοδοξία, πως οι επαφές θα έχουν αίσιο τέλος και πως θα τελειώσει θετικά η μετεγγραφή τις προσεχείς ημέρες. Η Νάπολι θα καταβάλει 36 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, από τα οποία τα 34 θα πάνε στη Ρόμα και τα δυο στον Μανωλά. Επίσης, στη Ρώμη αναμένεται να μετακομίσει ο Αμαντού Ντιαβαρά, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεαρός μέσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..