Μικρή διαφορά ανάμεσα σε Μανωλά και Νάπολι

Να βρεθεί η “χρυσή τομή” στις απολαβές του Κώστα Μανωλά απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στη Νάπολι, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Θωμάς Ναλμπάντης
30/06/2019 • 12:32
Ο Κώστας Μανωλάς
  • shares
Να βρεθεί η “χρυσή τομή” στις απολαβές του Κώστα Μανωλά απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στη Νάπολι, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Έλληνα αμυντικού, Μίνο Ραϊόλα θα έχει νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες των “παρτενοπέι”, προκειμένου να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις τάξεις της Νάπολι επικρατεί αισιοδοξία, πως οι επαφές θα έχουν αίσιο τέλος και πως θα τελειώσει θετικά η μετεγγραφή τις προσεχείς ημέρες. Η Νάπολι θα καταβάλει 36 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, από τα οποία τα 34 θα πάνε στη Ρόμα και τα δυο στον Μανωλά. Επίσης, στη Ρώμη αναμένεται να μετακομίσει ο Αμαντού Ντιαβαρά, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεαρός μέσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..