Προπονήθηκε και παίζει ο Καστίγιο

Το ερώτημα της συμμετοχής του Νέρι Καστίγιο στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, έλαβε θετική απάντηση, καθώς ο Μεξικανός έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Παρασκευής, χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Το ερώτημα της συμμετοχής του Νέρι Καστίγιο στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, έλαβε θετική απάντηση, καθώς ο Μεξικανός έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Παρασκευής, χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Τούτο σημαίνει πως ο Μασάδο τον συμπεριλαμβάνει κανονικά στο πλάνο της ενδεκάδας που σκέπτεται να παρατάξει την Κυριακή. Το πιο πιθανό είναι ο Καστίγιο να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, αν και υπήρξε μια σκέψη από τον Πορτογάλο τεχνικό να τον τοποθετήσει αριστερά, λόγω της απουσίας του Ακόστα, ξεκινώντας και πάλι με τον Τριανταφυλλάκο, όπως συνέβη στο ΟΑΚΑ. Εάν προτιμηθεί η πρώτη λύση, τότε τη θέση του αριστερού χαφ θα καλύψει ο Ουμπίδες.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν, για άλλη μια ημέρα, οι Ντίκο, Παπαστεριανός, Ακόστα, οι οποίοι δε υπολογίζονται. Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί ένα τελευταίο χαλάρωμα και κατόπιν ο Μανουέλ Μασάδο, θα ανακοινώσει την αποστολή του Αρη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Το Σάββατο οι μικροί

Στο Κλ. Βικελίδης θα αγωνιστεί το Σάββατο η Κ20 του Αρη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί. Την ίδια μέρα η Κ17 θα βρίσκεται στην Κέρκυρα όπου στις 12:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Λαϊκή βραδιά στο «Βικελίδης»

Άλλη μια μουσική εκδήλωση θα λάβει χώρα στο καφέ του «Κλ. Βικελίδης», ως είθισται κάθε Παρασκευή, αυτή τη φορά με λαϊκό ρεπερτόριο: «Το ARIS Sports Cafe πιστό στο ραντεβού του με τον κόσμο του ΑΡΗ, σας καλεί σε ένα ακόμα μουσικό ταξίδι. Την Παρασκευή, 6 Απριλίου, στις 22:00 οι «Πειρατές» θα βρεθούν στο καφέ του Κλεάνθης Βικελίδης, σε μια μοναδική λαϊκή βραδιά, με πολλά παλιά αλλά και νέα κομμάτια. Η είσοδος είναι ελεύθερη, το ποτό κοστίζει 5 ευρώ και η μπύρα 3 ευρώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.