Ντε Λαουρέντις: «Αχτύπητο δίδυμο Mανωλάς – Κουλιμπαλί!»

«Οι μεγάλες ομάδες γεννιούνται από μια μεγάλη άμυνα. Ο Mανωλάς και ο Κουλιμπαλί θα μπορούσαν να κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο, όπως είχαμε ανάλογα καλούς παίκτες και στο παρελθόν στην άμυνα».
Μιχάλης Κατσαφάδος
28/06/2019 • 00:35
Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις
  • shares
«Οι μεγάλες ομάδες γεννιούνται από μια μεγάλη άμυνα. Ο Mανωλάς και ο Κουλιμπαλί θα μπορούσαν να κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο, όπως είχαμε ανάλογα καλούς παίκτες και στο παρελθόν στην άμυνα». Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο ντε Λαουρέντις στο περιθώριο μιας εκδήλωσης στο Βουλή των Αντιπροσώπων.

ΓΙΑ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
«Κανείς δεν έχει ποτέ αρνηθεί ότι ο Ροντρίγκες δεν είναι καλός για μας, πράγματι υπάρχει ένας ιδιαίτερος σεβασμός μεταξύ του παίκτη και του Αντσελότι. Αλλά υπάρχουν οι μάνατζερ, η οικογένεια του ποδοσφαιριστή, υπάρχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Έχουμε τόσες πολλές διαπραγματεύσεις, διακυβεύονται πολλά αλλά πρέπει επίσης να ασχοληθούμε με τις πωλήσεις, έχουμε 40 παίκτες, πρέπει να διορθώσουμε τόσα πολλά». ΓΙΑ

ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΑΝ ΚΑΙ ΙΝΣΙΝΙΕ
«Αν η προσφορές είναι πολύ ικανοποιητικές και σε ένα χρονικό σημείο που θα μας επιτρέψει να καλύψουμε αυτά τα κενά εγκαίρως, θα το σκεφτούμε σοβαρά. Αν όμως πρόκειται για προσφορές, για παράδειγμα στις τελευταίες δέκα ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, τότε οι μεταγραφές αυτές δεν μπορούν να γίνουν».
Γράψτε το σχόλιο σας...
13/10/2019 • 07:07

Το πάθος φέρνει γκολ σε Ουαλία, Ρότερνταμ, Νουμάνθια και Κόβεντρι

To παιχνίδι της Ουαλίας με την Κροατία είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον απόψε με τους Βρετανούς να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μπούνε σε τροχιά πρόκρισης. Νίκες ουσίας θέλουν η Γερμανία με το Βέλγιο. Παραγωγικά ματς σε Ρότερνταμ, Κόβεντρι και Νουμάνθια