«Έκλεισε στη Νάπολι ο Μανωλάς» (pic)

Για οριστική συμφωνία της Ρόμα με τη Νάπολι για τη μετακόμιση του Κώστα Μανωλά στον ιταλικό νότο, κάνει λόγο το Sky Italia.
Ορέστης Συντελής
26/06/2019 • 21:31
Ο Κώστας Μανωλάς
  • shares
Για οριστική συμφωνία της Ρόμα με τη Νάπολι για τη μετακόμιση του Κώστα Μανωλά στον ιταλικό νότο, κάνει λόγο το Sky Italia.

Το σίριαλ της μεταγραφής του διεθνή στόπερ κρατά εδώ και αρκετό διάστημα, όμως, πλέον, φαίνεται πως οδεύει στο φινάλε του. Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του Sky Italia, ανάμεσα στις δύο ομάδες επήλθε οριστική συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή.

Όσον αφορά το deal των δύο συλλόγων, αγγίζει τα 34 εκατομμύρια ευρώ, συν τον Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος κοστολογείται στα 18 εκατομμύρια ευρώ. 

Αρκετά υψηλό θα είναι και το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κώστας Μανωλάς, αφού βάσει του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, θα του αποφέρει 4.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..