Ο Βουγιούκας «τρελάθηκε» με τον κόσμο

Η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απόψε στο ΟΑΚΑ ήταν... ανεπανάληπτοι και ο Ίαν Βουγιούκας τους έβγαλε το καπέλο και εξήγησε πως ένιωσε τυχερός.

Η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απόψε στο ΟΑΚΑ ήταν… ανεπανάληπτοι και ο Ίαν Βουγιούκας τους έβγαλε το καπέλο και εξήγησε πως ένιωσε τυχερός. «Όταν ήρθε η σειρά στην Αθήνα είχαμε άγχος, αλλά ο κόσμος μας δίνει δύναμη και ήταν φανταστικός. Μακάρι ο κάθε παίκτης να έχει την τύχη να αγωνιστεί μπροστά σε τόσο καλό κόσμο», τόνισε. 


Αναφερόμενος στο ματς επεσήμανε πως «κάθε παιχνίδι εκτός από το πρώτο ήταν ντέρμπι. Ήταν ένα περίεργο ματς, ξεφεύγαμε, μείωναν και αυτό έγινε δυο τρεις φορές. Ευτυχώς είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος και με τον Διαμαντίδη που έβαλε τη βολή πήραμε τη νίκη».


Όσον αφορά στην ΤΣΣΚΑ; «Σίγουρα είναι καλή ομάδα και δεν έχει μόνο τους ψηλούς, αλλά 12 παίκτες που μπορούν να σου κάνουν ανά πάσα στιγμή ζημιά. Εδώ μπορούσαμε να είχαμε πάρει το πρώτο παιχνίδι. Είναι αθλητική ομάδα, θα πρέπει να προσέξουμε, τα ριμπάουντ. Θα τους δούμε, θα δουλέψουμε και τη μελετήσουμε», ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.