Καπέλο: “Πάει για πρωτάθλημα με τον Μανωλά”

Ο Φάμπιο Καπέλο τόνισε πως αν η Νάπολι καταφέρει να αποκτήσει τελικά τον Κώστα Μανωλά, τότε θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/06/2019 • 12:40
Ο Κώστας Μανωλάς
  • shares
Ο Φάμπιο Καπέλο τόνισε πως αν η Νάπολι καταφέρει να αποκτήσει τελικά τον Κώστα Μανωλά, τότε θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα είναι ιδανικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Κουλιμπαλί και πως αυτή θα είναι μια εξαιρετική κίνηση από τους “παρτενοπέι”.

Χαρακτηριστικά, ο Καπέλο δήλωσε στην εφημερίδα “Corriere dello Sport”: “Με Μανωλά και Κουλιμπαλί η Νάπολι θα έχει κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα σχηματίζει τείχος και θα της επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Με τον Έλληνα και με άλλες δύο προσθήκες, η ομάδα του Αντσελότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..