Κομίσο: «Φτιάχνουμε μεγάλη ομάδα κι ο Κιέζα θα μείνει»

Ο νέος ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, αναφερόμενος στο μέλλον του Κιέζα αλλά και στη πρόταση που έχει κάνει στον Μπατιστούτα.
0
Γιαννίκος Δούσκας
23/06/2019 • 16:23
Προτεραιότητα του νέου ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα, η παραμονή του Κιέζα
  • shares
Ο Ρόκο Κομίσο έχει πιάσει δουλειά οικοδομώντας τη νέα Φιορεντίνα  και θεωρεί ως θεμέλιο λίθο την παραμονή του Φεντερικό Κιέζα στους «Βιόλα», παρά τις «σειρήνες» μεγαλύτερων ιταλικών συλλόγων. 

«Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κρατήσουμε στο δυναμικό τον Κιέζα. Τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν. Έχει μεγαλώσει στη Φλωρεντία, οι γονείς του μένουν εδώ, θα μείνει γιατί θα φτιάξουμε μια σπουδαία ομάδα. Αλλά πρέπει να μου δώσει λίγο χρόνο» είπε ο νέος ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα, συμπληρώνοντας: «Έχω μιλήσει με τον Μπατιστούτα, είναι ένα αστέρι της ιστορίας της ομάδας. Εάν μπορούμε να συνεργαστούμε θα το κάνουμε, ωστόσο απαιτούνται οι κατάλληλες συνθήκες». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/10/2019 • 08:08

Κερδίζει όποιος βάλει τα περισσότερα σε Μίντλεσμπρο, Φάληρο και Ντόρτμουντ

Προβάδισμα νίκης έχει ο Ολυμπιακός αντμετωπίζοντας την καλύτερη, έως τώρα, επίθεση του πρωταθλήματος! Αμφίρροπα με πιθανά όλα τα ενδεχόμενα σε Μίντλεσμπρο, Ντόρτμουντ, Αλκμάαρ και Μάδεργουελ. Βάσιμο το αβαντάζ για Έξετερ, Σουόνσι και Μπρίστολ Ρόβερς