Κομίσο: «Φτιάχνουμε μεγάλη ομάδα κι ο Κιέζα θα μείνει»

Ο νέος ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, αναφερόμενος στο μέλλον του Κιέζα αλλά και στη πρόταση που έχει κάνει στον Μπατιστούτα.
0
Γιαννίκος Δούσκας
23/06/2019 • 16:23
Προτεραιότητα του νέου ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα, η παραμονή του Κιέζα
  • shares
Ο Ρόκο Κομίσο έχει πιάσει δουλειά οικοδομώντας τη νέα Φιορεντίνα  και θεωρεί ως θεμέλιο λίθο την παραμονή του Φεντερικό Κιέζα στους «Βιόλα», παρά τις «σειρήνες» μεγαλύτερων ιταλικών συλλόγων. 

«Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κρατήσουμε στο δυναμικό τον Κιέζα. Τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν. Έχει μεγαλώσει στη Φλωρεντία, οι γονείς του μένουν εδώ, θα μείνει γιατί θα φτιάξουμε μια σπουδαία ομάδα. Αλλά πρέπει να μου δώσει λίγο χρόνο» είπε ο νέος ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα, συμπληρώνοντας: «Έχω μιλήσει με τον Μπατιστούτα, είναι ένα αστέρι της ιστορίας της ομάδας. Εάν μπορούμε να συνεργαστούμε θα το κάνουμε, ωστόσο απαιτούνται οι κατάλληλες συνθήκες». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD