Μαρκόφσκι: «Έχουμε την ποιότητα για να τα πάμε καλύτερα» (video)

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» τόνισε πως η ομάδα του διαθέτει την ποιότητα για να πάει καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» τόνισε πως η ομάδα του διαθέτει την ποιότητα για να πάει καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά:

«Έχω πολύ θέληση αρχικά και εάν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Δεν μου ήταν δύσκολο να μάθω τη γλώσσα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πολύ εύστοχοι σήμερα και σκόραραν πολλά γκολ. Σήμερα βρήκαμε έναν Παναθηναϊκό σε καλή μέρα. Στο 3-2 που βγήκαμε μπροστά για την ισοφάριση δεχτήκαμε και το τέταρτο και εκεί τελείωσε το ματς. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε πολύ καλά, μετά το 2-1 και εμείς απαντήσαμε. Ισοφαρίσαμε, αυτό δείχνει ότι είμαστε καλή ομάδα αλλά μετά την ισοφάριση προσέξαμε πιο πολύ την άμυνα. 

Στα τελευταία ματς παίξαμε κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους και θεωρώ πως η αμυντική μας λειτουργία ήταν αρκετά καλή. Σήμερα μας προβλημάτισε το ότι δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και αυτό μάλλον θα μας βγει σε καλό. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα. Πιστεύω πως φέτος έχουμε δείξει πως τα πάμε πολύ καλά με τους καλούς αντιπάλους. Είμαι πλέον στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία και αν συνεχίσω έτσι πιστεύω πως θα έρθει μία μεγάλη μεταγραφή για εμένα. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.