Ο Μανώλας θέλει, η Ρόμα προς το παρόν όχι…

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει απαντήσει θετικά στη Νάπολι, ωστόσο ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας ζητεί τα 36 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας και δεν το διαπραγματεύεται.
21/06/2019 • 19:51
H μετακίνηση του Μανωλά από τη Ρόμα στη Νάπολι έχει "κολλήσει"
  • shares
Η υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στη Νάπολι, φαίνεται προς το παρόν να έχει…κολλήσει, καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει τη «χρυσή τομή». Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει πει το «ναι» στον Κάρλο Αντσελότι και σύμφωνα με τους Ιταλούς θα λαμβάνει 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Έχει ήδη αποφασίσει να εγκαταλείψει την «αιώνια» πόλη και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στον ιταλικό Νότο, ώστε από κοινού με τους «Παρτενοπέι» να διαμορφώσουν τη στρατηγική για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στον αντίποδα, ο ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, έχει ζητήσει από τον τεχνικό διευθυντή Τζανλούκα Πετράκι πωλήσεις ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, έως τις 30 Ιουνίου, όταν και «κλείνει» η οικονομική χρήση της σεζόν 2018/19. Αυτή τη στιγμή, η Ρόμα θέλει τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ και δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..