«Σωστές κινήσεις του χρόνου»

Την ενίσχυση του ΠΑΟΚ με παίκτες ποιότητας προανήγγειλε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, εν όψει της νέας σεζόν.

Την ενίσχυση του ΠΑΟΚ με παίκτες ποιότητας προανήγγειλε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, εν όψει της νέας σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε στην εφετινή πορεία της ομάδας, καθώς επίσης και στην εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ο Κωνσταντινίδης μίλησε στην εφημερίδα «Goal». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις μεταπτώσεις του ΠΑΟΚ:
“Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει και που θέλουμε. Δεν είναι εύκολο όταν μια ομάδα μπολιάζεται με νέους παίκτες. Τώρα μαθαίνουν να κολυμπούν στα βαθιά. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή, καθώς όταν υπάρχει μεταβατική περίοδος κάθε ομάδα προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της”.
 
Για τη νέα σεζόν:
“Μακάρι να ξέραμε το ακριβές μπάτζετ. Το σίγουρο είναι, πως θα είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με πέρυσι. Λόγω της κρίσης το να υπολογίσεις έσοδα είναι δύσκολο και θα πρέπει να δούμε το πως θα κλείσει η σεζόν και ποια θα είναι η ευρωπαϊκή μας προοπτική”.
 
Για μεταγραφές:
“Θα ενισχυθούμε με παίκτες ποιότητας. Γνωρίζουμε τί ψάχνουμε και ξέρουμε τις ελλείψεις μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με μάνατζερ και θα καλύψουμε τις ανάγκες που έχουμε”.
 
Για τα πλέι οφ:
“Στα παιχνίδια υψίστης σημασίας καταφέρνουμε να δείχνουμε ανταγωνιστικοί. Θα λειτουργήσουμε ως μεγάλη ομάδα και θα δώσουμε τη μάχη για το καλύτερο δυνατό. Κάθε φορά που βρισκόμαστε στα πλέι οφ έχουμε σαν στόχο την πρώτη θέση”.
 
Για τον κόσμο:
“Ο κόσμος ξέρει ότι έχει τη δύναμη να στηρίξει την ομάδα. Όταν είμαστε ενωμένοι έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο κόσμος θέλει ειλικρίνεια και εμείς είμαστε απέναντί του. Τους θέλουμε κοντά μας και ξέρω πως θα μας στηρίξουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.