Οχαγιόν: Και 2η νίκη στο ΟΑΚΑ

Το κατάφεραν μία και πάνε για τη δεύτερη. Ο λόγος για τους παίκτες της Μακάμπι, οι οποίοι ήρθαν... φορτσάτοι για τον πέμπτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιογκέβ Οχαγιόν έδωσε το σύνθημα για νέα νίκη επί των «πρασίνων» την Πέμπτη (5/4, 21:45).

Το κατάφεραν μία και πάνε για τη δεύτερη. Ο λόγος για τους παίκτες της Μακάμπι, οι οποίοι ήρθαν… φορτσάτοι για τον πέμπτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιογκέβ Οχαγιόν έδωσε το σύνθημα για νέα νίκη επί των «πρασίνων» την Πέμπτη (5/4, 21:45).
Ο Ντέιβιντ Μπλατ φαίνεται πως τους έχει προετοιμάσει και με το παραπάνω, με τον Ισραηλινό άσο να τονίσει πως «είμαστε προσηλωμένοι στον πέμπτο αγώνα εδώ και μέρες. Έχουμε παρακολουθήσει πολλά βίντεο για να δούμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού». Γι’ αυτό και… προειδοποίησε πως «θα γίνει ένα ματς όπου όλοι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα. Όλοι θα παίξουν δυνατά και επιθετικά. Πιστεύω πως μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει το πάθος παρά οποιοδήποτε άλλο πράγμα. Όποιος το θέλει περισσότερο πιθανότατα θα είναι και αυτός που θα πάει στο Φάιναλ Φορ».
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται γι’ αυτό και οι παίκτες του Μπλατ σκοπεύουν να δείξουν τις προθέσεις τους από το πρώτο δευτερόλεπτο. «Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα μπούμε στο γήπεδο. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα. Ξέρουμε όμως ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως το ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός έχει τους πιο έμπειρους παίκτες στην Ευρώπη και εξαιρετική νοοτροπία. Θα είναι δύσκολο να τους νικήσουμε, αλλά το έχουμε ήδη πετύχει εκεί κι έτσι πιστεύουμε πως μπορεί να ξανασυμβεί αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», σχολίασε ο Οχαγιόν.

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ακόμη στη Μακάμπι… έβλεπαν προς την Πόλη. «Θα είναι φοβερό να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ. Θα έχουμε πετύχει την αποστολή που είχαμε από την αρχή της σεζόν και θα είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μας, αλλά και τους φιλάθλους μας. Υπάρχει μεγάλη προϊστορία ανάμεσα σε μας και τον Παναθηναϊκό και θα είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ», ανέφερε. Παράλληλα, στάθηκε στη συμβολή του «Τεό», λέγοντας ότι «ο Παπαλουκάς με έχει βοηθήσει πολύ από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μου έχει διδάξει πολλά και είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τόσο έμπειρο παίκτη, όπως αυτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.