Απάντηση Ρόμα σε Τότι: "Φαντασίες μακριά από την πραγματικότητα"

Η ιταλική ομάδα απάντησε στην επίθεση του Τότι και η απάντηση είχε και "σπόντες" για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
18/06/2019 • 00:41
Ο Φραντσέσκο Τότι
  • shares
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις και το παράπονο του Τότι στο "αντίο" του στην αγαπημένη Ρόμα, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας έβγαλε προς τα έξω τη δική της αντίδραση. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αφήνει και "σπόντες" για το ιδιοκτησιακό καθεστώς σχολιάζοντας μια ατάκα του Τότι. 
Αναλυτικά: «Είμαστε απογοητευμένοι πως ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την ομάδα και να μην αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα. Του προτείναμε τη θέση. Πιστέψαμε πως ήταν μια θέση που απαιτεί αφοσίωση και πίστη.
Ημασταν προετοιμασμένοι να έχουμε υπομονή για να τον βοηθήσουμε. Πιστεύαμε ότι θα πετύχει. Πιστεύουμε ότι η αντίληψή του για τα πράγματα και τις αποφάσεις είναι φαντασίες μακριά από την πραγματικότητα.
Σχετικά με τις αναφορές σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην ομάδα υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ελπίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει μια ανάρμοστη από τον ίδιο αναμονή αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα. Ο όμιλος επενδυτών της ομάδας δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση της Ρόμα. Ευχόμαστε στον Φραντσέσκο μόνο καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..