Καταθέτει νέα αγωγή η Μαγιόρκα

Η Κάθριν Μαγιόρκα απέσυρε τις κατηγορίες κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού, προκειμένου να τις καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.
Θωμάς Ναλμπάντης
06/06/2019 • 11:11
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
  • shares
Η Κάθριν Μαγιόρκα απέσυρε τις κατηγορίες κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού, προκειμένου να τις καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Αρχικά, η φερόμενη ως θύμα είχε αποσύρει τις κατηγορίες από το δικαστήριο της Νεβάδα, με τον αμερικανικό Τύπο να κάνει λόγο για εξωδικαστικό συμβιβασμό των δυο πλευρών, κάτι που τελικά δεν επαληθεύτηκε. Η Μαγιόρκα, η οποία υποστηρίζει πως το 2009 ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την είχε βιάσει σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, φέρεται αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Η δικηγόρος της Μαγιόρκα τόνισε χαρακτηριστικά: “Οι κατηγορίες δεν έχουν αποσυρθεί. Η κρατική υπόθεση απορρίφθηκε από εμάς, επειδή καταθέσαμε τις ίδιες αξιώσεις στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, λόγω των κανόνων που υπάρχουν για την εξυπηρέτηση αλλοδαπών. Μπορεί να αλλάξαμε χώρο, αλλά οι αξιώσεις μας παραμένουν”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.