Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες βιασμού

Στο παρελθόν ανήκει πλέον η περιπέτεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα, καθώς οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/06/2019 • 11:44
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
  • shares
Στο παρελθόν ανήκει πλέον η περιπέτεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα, καθώς οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Bloomberg”, οι δικηγόροι της φερόμενης ως θύμα, αποφάσισαν να αποσύρουν τις κατηγορίες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που είναι το πιθανότερο.

Η Μαγιόρκα είχε κατηγορήσει τον Πορτογάλο επιθετικό πως την είχε βιάσει το 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, με τον ίδιο να αρνείται την κατηγορία. Η Γιουβέντους είχε αποφασίσει να μη δώσει το “παρών” στο εφετινό International Champions Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, καθώς υπήρχε κίνδυνος σύλληψης του Ρονάλντο για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.