Άρεσαν οι ρεζέρβες

Άκρως ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Μάρκο Σίλβα με την εικόνα των θεωρητικά αναπληρωματικών παικτών του στην αναμέτρηση με τα Χανιά, για το κύπελλο Ελλάδος.

Άκρως ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Μάρκο Σίλβα με την εικόνα των θεωρητικά αναπληρωματικών παικτών του στην αναμέτρηση με τα Χανιά, για το κύπελλο Ελλάδος. Αρκετοί ποδοσφαιριστές άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και έδειξαν, πως μπορεί να τους υπολογίζει εν όψει των μελλοντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων». 

Οι Κολοβός και Τσιμίκας ήταν οι δυο παίκτες, που ξεχώρισαν για τους «ερυθρολεύκους», ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε και ο Ζντιέλαρ. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» σκέφτεται να επιβραβεύσει την καλή εμφάνιση ορισμένων παικτών, χρησιμοποιώντας τους και στον αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τις παραχωρήσεις των παικτών, που δεν υπολογίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Εντός των επομένων ημερών αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Άλαν Ππυλίδο, ενώ ερωτηματικό εξακολουθεί να υπάρχει σχετικά με το μέλλον του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, καθώς ο Ισλανδός δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, σχετικά με το αν θα παραμείνει στο λιμάνι, έως ο τέλος της σεζόν.  

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην εγχώρια και ξένη αγορά, προκειμένου να έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές επιλογές, σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος παίκτης από τους θεωρητικά βασικούς. Η μείωση του ρόστερ παραμένει ο πρώτος στόχος του Μάρκο Σίλβα και αν δε συμβεί αυτό, δύσκολα θα υπάρξει κάποια νέα προσθήκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.