Ανέλαβε και επίσημα την Ίντερ ο Κόντε (photo)

Ο Αντόνιο Κόντε είναι επισήμως ο νέος τεχνικός τη Ίντερ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψή του το πρωί της Παρασκευής.
Θωμάς Ναλμπάντης
31/05/2019 • 10:00
Ο Αντόνιο Κόντε
  • shares
Ο Αντόνιο Κόντε είναι επισήμως ο νέος τεχνικός τη Ίντερ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψή του το πρωί της Παρασκευής. Ο 50χρονος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στην τεχνική ηγεσία των “νερατζούρι” και δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Ο Κόντε επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά απο πέντε χρόνια. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στη γειτονική χώρα στις Αρέτσο, Μπάρι, Αταλάντα, Σιένα και Γιουβέντους. Επίσης, είχε κάτσει στους πάγκους της εθνικής Ιταλίας και της Τσέλσι. 

Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε: “Αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και είμαι ενθουσιασμένος. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης στο πρόσωπό μου. Επέλεξα την Ίντερ λόγω του μεγέθους που έχει σαν σύλλογος, αλλά και για τη φιλοδοξία και την ιστορία που έχει το κλαμπ. Μου έκανε αίσθηση η διαφάνεια της Ίντερ και η επιθυμία να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ τόνισε για την πρόσληψη του Κόντε: “Είμαι βέβαιος πως είναι ένας από τους κορυφαίος προπονητές και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας και την αποστολή μας, που είναι να κάνουμε ξανά την Ίντερ από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο”.

Η ανακοίνωση της Ίντερ:
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11