Με την Μίλαν στην καρδιά μου ... πριν, τώρα και για πάντα!» (video)

Ο Ινάτσιο Αμπάτε αποχαιρέτησε με έναν πολύ συναισθηματικό τρόπο τους οπαδούς της Μίλαν, αλλά και τον σύλλογο που δέθηκε συναισθηματικά, όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στους «ροσονέρι».
Μιχάλης Κατσαφάδος
30/05/2019 • 01:10
Ο Ιγκνάσιο Αμπάτε
  • shares
Ο Ινάτσιο Αμπάτε αποχαιρέτησε με έναν πολύ συναισθηματικό τρόπο τους οπαδούς της Μίλαν, αλλά και τον σύλλογο που δέθηκε συναισθηματικά, όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στους «ροσονέρι». Μετά από 10 χρόνια ο 32χρονος αμυντικός, δεν θα ξαναφορέσει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, καθώς ο σύλλογος αποφάσισε να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

«Όταν σκέφτομαι την πρώτη φορά που φορούσα αυτά τα χρώματα, έχω ακόμα την ίδια συναισθηματική φόρτιση ...» έγραψε ο Αμπάτε στο Instagram.

«Ήμουν παιδί και χάρη σ 'αυτή την ομάδα, έχω γίνει άντρας. Η Μίλαν δεν είναι απλώς μια ομάδα, η Μίλαν είναι ένα στυλ ζωής και το αντιλαμβάνεσαι μόνο όταν το βιώνεις. Αντιπροσωπεύει την τάξη, την ιστορία, την παράδοση, την κομψότητα.

Η ζωή μου έδωσε 10 αξέχαστα χρόνια στο Μιλάνο. Σήμερα κοιτάζω πίσω και δεν μπορώ παρά να θεωρώ ότι είμαι τυχερός που μεγάλωσα με μερικούς αληθινούς πρωταθλητές από τους οποίους έμαθα πειθαρχία, αντοχή, την ευθύνη να φορέσω μια τόσο φημισμένη φανέλα».

Ο Αμπάτε μέτρησε συνολικά 406 εμφανίσεις με την Μίλαν και πέτυχε τρία γκολ.
«Όλοι γνωρίζουν ότι θα ήταν το όνειρό μου να τελειώσω τη σταδιοδρομία μου με την Μίλαν, αλλά μερικές φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και σε άλλους παραμένουν απλά κλειδωμένα μέσα στην καρδιά. Ευχαριστώ κυρίως τους συμπαίκτες μου, τρέχοντες και πρώην και νιώθω υπερήφανος που με πολλούς από αυτούς είμαι φίλος.

Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες, προφανώς, πηγαίνουν σε εσάς ... τους οπαδούς μας! Εσείς που μου δώσατε δύναμη, κάποιες φορές με επικρίνατε, αλλά πάνω απ 'όλα με νοιάζεστε, με αγαπάτε και με εκτιμάτε ως άνδρα πρώτα απ΄όλα και μετά ως αθλητή.
Με τη Μίλαν στην καρδιά μου ... πριν, τώρα και για πάντα!».

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11