Αλέγκρι: “Θα το πάρει και του χρόνου η Γιουβέντους”

Σίγουρος πως η κυριαρχία της Γιουβέντους στην Ιταλία θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, παρότι ο ίδιος δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Θωμάς Ναλμπάντης
27/05/2019 • 10:40
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι
  • shares
Σίγουρος πως η κυριαρχία της Γιουβέντους στην Ιταλία θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, παρότι ο ίδιος δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως ο κύκλος των επιτυχιών για τη “βέκια σινιόρα” δεν έχει κλείσει ακόμα, ενώ υπογράμμισε πως θα χρειαστεί λίγη περισσότερη τύχη, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League. 

Χαρακτηριστικά, ο Αλέγκρι δήλωσε: “Αφήνω πίσω μια ομάδα νικήτρια, που και την επόμενη σεζόν θα έχει 80% πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα και θα κάνει καλή πορεία στο Champions League. Ο κύκλος επιτυχιών της Γιουβέντους δεν έκλεισε ακόμη. Θα είναι έτοιμη να τα καταφέρει και του χρόνου. Είναι πιο δυνατή από τις άλλες ομάδες και αυτή θα είναι ξανά που θα πρέπει να εκθρονίσει ο ανταγωνισμός. Ίσως με λίγη τύχη να κατακτήσει και το Champions League”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο