Γκατούζο: “Τους τελευταίους μήνες δεν κοιμόμουν”

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στην πίεση που είχε τους τελευταίους μήνες στη Μίλαν και τόνισε πως εξαιτίας της δεν κοιμόνταν τα τα βράδια.
Θωμάς Ναλμπάντης
27/05/2019 • 10:16
Ο Τζενάρο Γκατούζο
  • shares
Ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στην πίεση που είχε τους τελευταίους μήνες στη Μίλαν και τόνισε πως εξαιτίας της δεν κοιμόνταν τα τα βράδια. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη μη έξοδο της ομάδας του στο Champions League της νέας σεζόν, ενώ υπογράμμισε πως οι “ροσονέρι” έπαιξαν φέτος κάτω από τις δυνατότητές τους. 

Αρχικά, ο Γκατούζο τόνισε: “Ευχαριστώ την ομάδα. Το ότι τελειώσαμε τη σεζόν με 68 βαθμούς με γεμίζει περηφάνια, παρότι με πονά που δεν θα είμαστε στο Champions League”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των “ροσονέρι” αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο της ιταλικής ομάδας: “Η δουλειά ενός προπονητή αξιολογείται από τη διοίκηση. Θα μιλήσω μαζί της και θα δούμε. Θέλω να ακούσω τι γνώμη έχουν για τη δουλειά μου. Έχω μεγάλη ιστορία με αυτή την ομάδα και ένιωσα μεγαλύτερη πίεση από όση θα έπρεπε. Τους τελευταίους 18 μήνες μετά βίας κοιμόμουν και πνευματικά είμαι κομμάτια. Κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβω υπόψη”.

Τέλος, έκανε και την κριτική του για την εφετινή πορεία της ομάδας του και το μέλλον της: “Κάναμε λάθη και στο εξής πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατό λιγότερα. Θεωρώ όμως πως ήταν μια θετική σεζόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε την ίδια συνέπεια τους τελευταίους 3-4 μήνες και περάσαμε άσχημες περιόδους. Προσωπικά δεν συμφωνώ πως οι παίκτες μας εξελίχθηκαν, καθώς πολλοί από αυτούς έπαιξαν πολύ κάτω από το επίπεδο και τις δυνατότητές τους. Πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και προοπτικές, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ σε σχέση με τους 68 βαθμούς που πήραμε φέτος. Θα είναι δύσκολο”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11