Ανακοινώνεται σύντομα ο Κόντε από την Ίντερ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τη διοίκηση της Ίντερ η πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί.
Θωμάς Ναλμπάντης
27/05/2019 • 10:08
Ο Αντόνιο Κόντε
  • shares
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τη διοίκηση της Ίντερ η πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί. Ο έμπειρος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες των “νερατζούρι” και περιμένει πρώτα να λυθεί η συνεργασία της διοίκησης με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Παρά την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Champions League της νέας σεζόν, ο Σπαλέτι δεν αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας του Μιλάνου, καθώς η διοίκηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ο Σπαλέτι από την πλευρά του τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην ιταλική ομάδα και υπογράμμισε: “Τώρα ο λόγος ανήκει στη διοίκηση κι εγώ θα ακούσω τι θα αποφασίσει. Εγώ θα έμενα μετά χαράς στην Ίντερ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11