Στη μετεγγραφική λίστα της Γιουβέντους ο Μαρκίνιος

Ο Μαρκίνιος φέρεται να είναι ο εκλεκτός της Γιουβέντους για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/05/2019 • 11:20
O Μαρκίνιος
  • shares
Ο Μαρκίνιος φέρεται να είναι ο εκλεκτός της Γιουβέντους για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”, οι ιθύνοντες της “βέκια σινιόρα” αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει από το Παρίσι στο Τορίνο.

Για αυτό τον λόγο σκοπεύουν να του προσφέρουν 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, οι “μπιανκονέρι” θα ξεκινήσουν επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του. Οι Παριζιάνοι αξιώνουν περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, με τη Γιουβέντους να εξετάζει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του με τον Πιάνιτς. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.