Του στέλνουν την καταγγελία

Χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να εντοπίσουν τη διεύθυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο οι δικηγόροι της Κάθριν Μαγιόργκα, προκειμένου να του στείλουν την καταγγελία της για βιασμό.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/05/2019 • 11:03
O Κριστιάνο Ρονάλντο
  • shares
Χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να εντοπίσουν τη διεύθυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο οι δικηγόροι της Κάθριν Μαγιόργκα, προκειμένου να του στείλουν την καταγγελία της για βιασμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Daily Mail” είχαν ξεκινήσει να ψάχνουν τη διεύθυνση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους από τον περασμένο Οκτώβριο και τελικά κατάφεραν να την ανακαλύψουν πριν λίγες ημέρες. Η Μαγιόργκα κατηγορεί τον Ρονάλντο ότι την είχε βιάσει πριν περίπου δέκα χρόνια στο Λας Βέγκας. Η νομική ομάδα της Μαγιόργκα είχε ζητήσει και πάρει έξτρα διορία από δικαστήριο των ΗΠΑ, προκειμένου να καταφέρει να εντοπίσει το σπίτι του Ρονάλντο και να του στείλει την καταγγελία. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο