Αλέγκρι: “Δε θα ξεκουραστώ”

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εμφανίστηκε κατηγορηματικός για το μέλλον του υπογραμμίζοντας πως αναζητεί άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά τη θητεία του στη Γιουβέντους.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/05/2019 • 11:51
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι
  • shares
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εμφανίστηκε κατηγορηματικός για το μέλλον του υπογραμμίζοντας πως αναζητεί άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά τη θητεία του στη Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως δε σκοπεύει να ξεκουραστεί την επόμενη σεζόν και πως περιμένει προτάσεις. 

Χαρακτηριστικά, ο πρώην πλέον τεχνικός της “βέκια σινιόρα” δήλωσε: “Δεν σχεδιάζω να καθίσω εκτός πάγκων για έναν χρόνο και να ξεκουραστώ, παρά μόνο αν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Στόχος μου είναι να βρω ένα πρότζεκτ που θα με πείσει. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας: “Είχαμε μιλήσει με τον πρόεδρο μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε, αλλά δεν είχαμε υπογράψει κάτι. Τις τελευταίες εβδομάδες τα ξαναείπαμε και φτάσαμε στο συμπέρασμα πως θα ήταν προτιμότερο για όλους να χωρίσουμε τους δρόμους μας”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία