Καστρίτης: «Σημαντικό που νικήσαμε στην κακή μας μέρα»

Ο Γιάννης Καστρίτης, μετά την νίκη της Κύμης επί των Τρικάλων, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του κατάφερε να νικήσει αν και δεν έπαιξε καλά.

Ο Γιάννης Καστρίτης, μετά την νίκη της Κύμης επί των Τρικάλων, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του κατάφερε να νικήσει αν και δεν έπαιξε καλά.

Οι δηλώσεις του προπονητής της Κύμης:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον κόουτς Τακιανό για τα καλά του λόγια, τόσο προσωπικά, όσο και για την πορεία της ομάδας μας. Με την σειρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας που κάνει η ομάδα των Τρικάλων στις τελευταίες εβδομάδες και για το ανταγωνιστικότατο πρόσωπο που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα παιχνίδια των Τρικάλων και όχι μόνο τα αποτελέσματα τους, γνωρίζουν πολύ καλά ότι εικόνα σαν την σημερινή είχαν και μέσα στον ΠΑΟΚ και μέσα στον Προμηθέα και για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οπότε για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι ομάδες που παλεύουν για την επιβίωση τους κανένας δεν έχει δικαίωμα να τις υποτιμά και σίγουρα οφείλεις να περιμένεις το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτές. Θέλω λοιπόν να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους στην ομάδα των Τρικάλων και η επόμενη ημέρα να τους βρει σε όσο καλύτερη θέση γίνεται, ανεξαρτήτως από το αν θα πετύχουν στο τέλος τον στόχο τους ή όχι. Από εκεί και έπειτα και για να συνδέσω την εικόνα των Τρικάλων με την δική μας σήμερα, είναι αδιαμφισβήτητο ότι δεν κάναμε μία από τις καλύτερες μας εμφανίσεις. Σίγουρα δεν είχαμε και μια καλή προπονητική εβδομάδα, αφού υπάρχει σωματική και πνευματική κούραση από την υπερπροσπάθεια που κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Όσο και αν επιμέναμε σε αυτό και όσο και αν πραγματικά τα παιδιά δεν υποτίμησαν την ομάδα των Τρικάλων, καλώς ή κακώς όταν έρχεται η ώρα να μπεις στο παρκέ να αγωνιστείς με μία ομάδα που είναι στο τέλος της βαθμολογίας ίσως και υποσυνείδητα πιστεύεις ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα κερδίσεις το ματς.  Αν σε αυτά προσθέσουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες προπονούμαστε  ουσιαστικά χωρίς καθαρόαιμο play maker, συν την απουσία του Μανωλόπουλου σήμερα που μας κόστισε, νομίζω ότι έχουμε την εικόνα του παιχνιδιού και την αιτία της μέτριας προς κακής μας εμφάνισης. Είναι όμως σημαντικό ότι ακόμα και σε μία κακή μας μέρα καταφέραμε και κερδίσαμε, έχοντας φτάσει πλέον στις 10 νίκες, γεγονός που νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο για όλη την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Κύμης. Αφού εκμεταλλευτούμε και εμείς τις επόμενες ημέρες για να ξεκουραστούμε, θα μαζευτούμε στην συνέχεια όλοι μαζί, με την προσθήκη και του καινούριου μας παίκτη, θα δουλέψουμε κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε  να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο τέλος του φετινού μαραθωνίου».

Για την προσθήκη του Βίλιαλμσον:

«Ψάχναμε κάποιον παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και για αυτό καθυστερήσαμε να κλείσουμε κάποιον. Ο Βίλιαμσον είναι ένα παιδί που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, είναι ψηλό play maker, με έφεση στην άμυνα και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Νομίζω ότι ήταν ακριβώς αυτό που μας έλειπε, αφού τα συγκεκριμένα στοιχεία παίρναμε από τον Τέντυ. Θεωρώ ότι για μια ακόμα φορά με την βοήθεια της διοίκησης κάναμε το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσουμε την ομάδα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.