Διαμαρτυρία οπαδών της Ρόμα για Ντε Ρόσι (videos)

Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι των «Τζαλορόσι» εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της διοίκησης να μην προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ντανιέλε ντε Ρόσι.
0
Γιαννίκος Δούσκας
17/05/2019 • 18:00
"Οι θρύλοι δεν καθαιρούνται" το σύνθημα που χαρακτήρισε τη διαμαρτυρία των οπαδών της Ρόμα
  • shares
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ύστερα από 18 σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της καρδιάς του, καθώς η διοίκηση των «Τζαλορόσι» δεν του προσέφερε νέο συμβόλαιο.

Η πλειοψηφία των φιλάθλων των «Ρωμαίων» εξέφρασε την αντίθεσή της και το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5), περισσότεροι από 500 φίλαθλοι έκαναν καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του συλλόγου, κρατώντας πανό στα οποία γραφόταν οι εξής φράσεις: «Η Ρόμα ανήκει σε εμάς» και «Οι θρούλοι δεν καθαιρούνται, αντιθέτως τους τιμούμε και τους υπερασπιζόμαστε». 

Αρκετοί οπαδοί τα έβαλαν και με τον ιδιοκτήτη Τζέιμς Παλότα τονίζοντας πως δεν ανήκουν στη σφαίρα επιρροής του, ενώ λιγότεροι εξέφρασαν την αντίθεσή ακόμη και για σχέδια ανέγερσης νέου γηπέδου.


Γράψτε το σχόλιο σας...
20/05/2019 • 09:58

Ντέρμπι ανόδου στο Αλμπαθέτε. Σε δοκιμασία οι αντοχές της Λάτσιο και της Φενέρ

Καθοριστικός ο αγώνας της Αλμπαθέτε με τη Γρανάδα. Νίκη επιβίωσης θέλει η Ερζουρούμσπορ στην Τουρκία σε ένα ματς που θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αναμέτρηση της Γκέτεμποργκ με τη Χάμαρμπι