Ούτε την Παρασκευή οι πληρωμές

Νέα αναβολή πήραν οι πληρωμές της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν κατάφεραν να βρουν λύση στο πρόβλημα του δεσμευμένου λογαριασμού.

Νέα αναβολή πήραν οι πληρωμές της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν κατάφεραν να βρουν λύση στο πρόβλημα του δεσμευμένου λογαριασμού. Ο δανειστής της Ένωσης είναι αρνητικός να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ με τα χρήματά του, εφόσον αυτά δεν περάσουν από τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναζητεί λύσεις, ενώ την ίδια στιγμή τόσο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όσο και ο δανειστής δε θέλουν να μπουν στον λογαριασμό τα χρήματα, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση, το 50% του ποσού θα πάει απευθείας στις οφειλές προς την Εφορία.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Εφορία, ώστε να μπορέσουν να μπουν τα χρήματα και να γίνουν οι πληρωμές, ενώ θα ζητηθεί και από την UEFA να δώσει μια μικρή «σιωπηρή» παράταση. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί ανησυχία, καθώς θεωρούν πως χάνεται σημαντικός χρόνος για την αδειοδότηση της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.