Μένει στην Ίντερ τελικά ο Ικάρντι

Η επικείμενη πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ φαίνεται πως άλλαξε το κλίμα και στις σχέσεις της ιταλικής ομάδας με τον Μάουρο Ικάρντι.
13/05/2019 • 12:24
Ο Μάουρο Ικάρντι
  • shares
Η επικείμενη πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ φαίνεται πως άλλαξε το κλίμα και στις σχέσεις της ιταλικής ομάδας με τον Μάουρο Ικάρντι. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Αργεντινός επιθετικός θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των “νερατζούρι” και τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά από εισήγηση του Ιταλού τεχνικού.

Η σύντροφος του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, τόνισε πως ο Αργεντινός αποφάσισε να παραμείνει στην Ίντερ. Χαρακτηριστικά, η μάνατζερ του Ικάρντι τόνισε: “Πολλοί εξακολουθούν να λένε πως ο Ικάρντι θα αποχωρήσει. Έχω κουραστεί. Αυτοί σίγουρα θέλουν να πωληθεί, όπως γράφουν οι εφημερίδες, αλλά θα κλείσω το τηλέφωνό μου την πρώτη ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Προσφορές υπάρχουν ήδη, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται, αλλά αυτός αποφάσισε να μείνει στην Ίντερ”.

Και συμπλήρωσε: “Οι καλύτερες ομάδες έχουν ρωτήσει και οι καλύτεροι προπονητές τον θέλουν. Όλοι θέλουν τον Ικάρντι. Αλλά με βάση αυτά που αναφέρει ο Σπαλέτι, κάποιος μέσα από τον σύλλογο δεν τον θέλει”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.