Πρώτος στη λίστα της Μίλαν ο Σάρι

Ο Μαουρίσιο Σάρι είναι το πρώτο όνομα στη λίστα των ιθυνόντων της Μίλαν για την αντικατάσταση του Τζενάρο Γκατούζο το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον αποφασιστεί να αποχωρήσει ο Ιταλός τεχνικός από το Σαν Σίρο.
Θωμάς Ναλμπάντης
30/04/2019 • 11:28
Ο Μαουρίσιο Σάρι
  • shares
Ο Μαουρίσιο Σάρι είναι το πρώτο όνομα στη λίστα των ιθυνόντων της Μίλαν για την αντικατάσταση του Τζενάρο Γκατούζο το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον αποφασιστεί να αποχωρήσει ο Ιταλός τεχνικός από το Σαν Σίρο. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των “ροσονέρι” παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στην Τσέλσι και δεν αποκλείεται να έρθουν σε επαφή μαζί του το προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στην Ιταλία, αν τελικά αποχωρήσει από τους Λονδρέζους. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σάρι βρίσκεται στη λίστα και της Ρόμα, η οποία επίσης ψάχνει για προπονητή, εν όψει της νέας σεζόν. Οι Ρωμαίοι έχουν στην κορυφή της δικής τους λίστας το όνομα του Αντόνιο Κόντε. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.